Korsør Golf Klub

Korsør Golf Klubs baner er beliggende i en smuk og unik natur med et rigt dyreliv. Udsigten over Korsør Nor, Korsør By og ikke mindst Storebæltsbroen gør enhver golfrunde til en oplevelse.

Korsør Golf Klub råder over en afvekslende 18 hullers bane (Old Cource) samt yderligere 9 spændende og udfordrende huller (Harboe Course), der ligeledes fungerer som Pay & Play.

Klubben gæstes hvert år af mange spillere fra ind- og udland. Gode træningsfaciliteter, klubhus med reception, café og golfshop gør oplevelse fuldendt.

135 m fra 1. tee og 200 m fra klubhuset ligger Comwell Korsør. Hotellet har 135 moderne og velindrettede værelser, indendørs swimming- og spa-pool, dampbad, sauna, spaterasse med natursauna, fitnessrum samt mulighed for wellnessbehandlinger.

Derfor også velkommen til Korsør Golf & Spa resort. Der er altid et attraktivt tilbud.