Regionsgolf

Regionsgolf Øst hjemmeside - http://east.regionsgolf-danmark.dk

Formål

Regionsgolf er en holdturnering for klubgolfere, og det sociale aspekt er vigtigt. Der spilles for ”alvor”, men det hyggelige samvær mellem spillerne og hold fra de forskellige klubber er bærende og vanedannende.

I regionsgolf er der plads til alle og med mulighed for at udfolde sig som deltager i holdspil.

Korsør golf klub

Korsør Golfklub opnår ved deltagelse i regionsgolf at gøre reklame for vores fantastiske smukke golfbane, så vi gennem deltagelse i turneringen kan medvirke til at øge antal greenfeespillere på vores egen bane (mund til mund).

Regionsgolfen giver samtidig de spillere, der ikke kan gøre sig gældende på divisionshold o.l. en mulighed for sportsligt at prøve kræfter med spillere uden for Korsør Golfklubs regi.

Klubkoordinator

Har ansvar for

• Senest 1. marts at have tastet hjemmeklubbens matchdatoer og tider

• Alle klubbens tilmeldte hold fremsendes til turneringsledelsen Regionsgolf Øst

• At udpege en holdkaptajn for hvert enkelt hold

• Fastsættelse af bruttotruppen på de enkelte hold – koordineres med de respektive holdkaptajner

Fremsendelse af evt. protester til turneringskomiteen i Regionsgolf Øst.

Holdkaptajner

Holdkaptajnerne har ansvar for

• Sammensætte holdene på baggrund af spillernes aktuelle handicaps, således klubben stiller med det stærkeste hold til kampene

• Indberetning af resultater fra holdets hjemmekampe på Regionsgolf Øst hjemmeside

• Transport – opfordring til samkørsel

• Bespisning ved hjemmematcher

• Indberetning af evt. protester til klubkoordinatoren

Spillerne

Spillerne har ansvar for at udvise seriøsitet i både spil og etik med henblik på at virke som gode repræsentanter for Korsør Golfklub – der henvises til formål under pkt. 1 og Korsør Golf Klubs intentioner med regionsgolf under pkt. 2.

Øvrige betingelser for deltagelse

• Når spillere er tilmeldt regionsgolf, har denne prioritet forud for deltagelse i klubbens egne interne klubmatcher

• Der opfordres til alle på holdet spiller i KGK trøjer i samme farve med henblik på at vise seriøsitet og sammenhold

Hold

Korsør Golf Klub kan tilmelde hold i følgende rækker – alle holdmuligheder udmeldt fra Regionsgolf Øst:
  • A-rækken - hcp. minimum 4,5 - aldersgrænse min. 21 år i turneringsåret
  • B-rækken - hcp. minimum 11,5 - aldersgrænse min. 21 år i turneringsåret
  • C-rækken - hcp. minimum 18,5 - aldersgrænse min. 21 år i turneringsåret
  • D-rækken - hcp. minimum 26,5 - aldersgrænse min. 21 år i turneringsåret
  • Senior A-rækken - aldersgrænse min. 50 år i turneringsåret
  • Senior B-rækken - aldersgrænse min. 50 år i turneringsåret
  • Senior C-rækken - aldersgrænse min. 50 år i turneringsåret og hcp. fra 18,5-36,0
  • Veteran Elite - aldersgrænse min. 60 år i turneringsåret
  • Veteran A-række - aldersgrænse min. 60 år i turneringsåret
  • Veteran B-række - aldersgrænse min. 60 år i turneringsåret
  • Veteran C-række - aldersgrænse min 60 år i turneringsåret og hcp. fra 18,5-36,0
  • Superveteran-række - aldersgrænse min. 70 år i turneringsåret

Bemærkninger til at stille hold

Regionsgolf spilles som hulspils matcher med 4 herrer og 2 damer.
Der spilles 1 mix. foursome, 3 herre singles og 1 dame single.