Momsfradrag

Hjæp os med ydereligere momsfradrag

I lighed med sidste år forsøger vi os igen i år blandt medlemmerne, med anmodning om en donation på minimum kr. 200,-, hvilket kan bidrage til, at Korsør Golf Klub igen i år kan ansøge om refusion hos SKAT!!!!

Beløbene kendes først efter 1. september, men Korsør Golf Klub forventer et beløb mellem 200.000 og 400.000 kroner retur!

Det kan da ikke passe – jo helt korrekt!

Korsør Golf Klub er blevet godkendt af SKAT som værende en ”almenvelgørende forening”, hvilket betyder nye og attraktive muligheder for fremover, som eksempelvis at enkeltpersoner kan give en gave helt op til kr. 16.300,- om året til golfklubben og så få fradrag for beløbet i ens egen skat – også selv om man er privatperson.

Golfklubben vil kunne modtage en arv, uden at der skal betales arveafgift.

Vigtigst er at der vil være udvidet adgang til at få momsfradrag.

For fortsat at være godkendt af Skat skal over 100 privat personer eller virksomheder være villige til at give golfklubben en gave på minimum kr. 200,- pr. giver og maksimum kr. 16.300,-, hvilket er det maksimale beløb pr. bidragsyder, der gives fradrag for.

Gaver kan indbetales til konto 6150 – 0001028098 eller MobilePay 91 844.

Ved betalingen skal du opgive dit medlemsnummer, og såfremt du ønsker fradrag for gaven på din næste selvangivelse, skal du også oplyse dit cpr. nummer eller hvis firma cvr. nummer.

Så sikre vi, at du automatisk får et fradrag for din gave på din næste selvangivelse.
Du vil med et bidrag på kr. 200,- få ca. 30% tilbage i skat. Du betaler altså reelt kr. 140,- til klubben.

Følg med i klubhuset!

I klubhuset har du mulighed for at følge indsamlingen. Der bliver opstillet to store gulvvaser og i den ene lægges én golfbold for hver bidragsyder, mens én golfbold i den anden betyder en donation pr. kr. 200,-.